Het Opperste Bos

Tuinarchitect Tim Crutzen ontwerpt en realiseert reeds 16 jaar particuliere tuinen en parken, waarbij hij de wensen van de klant vormgeeft. Dit resulteert in een krachtig lijnenspel, dat het hele jaar door iets te bieden heeft. Superstrak, of romantisch landelijk, steeds is er die perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Tim staat er ook op om deze totaalprojecten, samen met een team gedreven mensen, zelf uit te voeren. Dit resulteert in een perfecte communicatie met de klant en een superieur eindresultaat.

Dagelijks staat een team specialisten voor u klaar om uw dromen waar te maken. Bij ons kunt u terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Kwaliteit, klantvriendelijkheid, gedrevenheid en service zijn de vaste waarden bij het volledige Het Opperste Bos-team!

In 2009 wilden we wel eens toetsen wat we waard zijn binnen de sector van tuinaannemers en namen we deel aan de jaarlijkse wedstrijd van 'De Vlaamse Tuinaannemer', waarbij een jury van vakspecialisten een tuin naar keuze beoordeelt. Voor ons resulteerde dit meteen in een zilveren medaille in de groep 'tuinen groter dan 1000m²'.