Poolconcept

Poolconcept is iets uniek.
Wat we hiermee aanbieden is een totaalbeleving, een droom die werkelijkheid wordt!

Tuinarchitectuur, zwembad, poolhouse, tuinmeubelen, wellness, accesoires

Doel

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een sterke, betrouwbare partner in de tuinarchitectuur. Met Poolconcept brengen we nu net verschillende van die sterke, betrouwbare partners samen. Niemand is specialist in ALLE takken van buitenbeleving. We zijn er wel van overtuigd dat in alle takken specialisten zitten.

Het voordeel voor u, als klant, is dat u slechts één aanspreekpunt nodig heeft voor de realisatie van uw totaalproject, voor ons als gepassioneerde specialisten is het fantastisch om iedere keer weer iets te realiseren dat, tot in de kleinste details, perfect afgewerkt is!

Filosofie

Alle bedrijven die mee hun schouders zetten onder het project 'Poolconcept' hebben dezelfde bedrijfsfilosofie. Stuk voor stuk zijn het bedrijven die zowel voor, tijdens als na de uitvoering van uw totaalbeleving een betrouwbare partner zijn, en die enkel werken met materialen van topkwaliteit en een gezonde dosis passie voor hun vak!

Om deze topkwaliteit constant te kunnen garanderen worden er tussen de verschillende partners op regelmatige tijdstippen meetings georganiseerd om alles te controleren, evalueren en optimaliseren. Verder zijn er duidelijke afspraken op het gebied van uitvoeringstermijnen, service en kwaliteitsniveau. Enkel zo kunnen we een vlot verloop van de werken beloven en realiseren.

Partners van Poolconcept

Het Opperste Bos zal uiteraard instaan voor het ontwerpen en uitvoeren van uw totaalproject tuinarchitectuur. Ook de planning, begeleiding en opvolging van de uitvoering van uw totaalbeleving nemen wij met veel plezier tot ons takenpakket.

BORD DE MER is de Belgische fabrikant van hoogwaardige polypropyleen zwembaden, die het comfort van maatwerk combineren met alle voordelen van een kwalitatief monoblok. Levenslange garantie op de structuur en structuurschade door osmose zijn slechts enkele troeven van dit compromisloze Belgische product.

Wood-concept maakt de meest fantastische houten constructies die er te vinden zijn. Of het nu gaat om een strak, tijdloos poolhouse, een landelijke eiken carport of een tuinpoort, steeds gaat het om vakmanschap volgens de regels van de kunst.

Vanhie biedt alles aan om droom compleet te maken! We hebben met Vanhie een partner van formaat in huis. Tuinmeubelen, spa's en sauna's, buitenkeukens en barbeques, terrasverwarming, verlichting,… het aanbod is eindeloos en heeft maar één constante, het gaat steeds om merken die voor topkwaliteit staan.